AĞRI / DİYADİN - Merkez Gazi İlkokulu

Merkez Gazi İlkokulu

Fatih Mah. 15 Temmuz Şehitler Cad. No 11 DİYADİN/AĞRI
Vizyon
 Gazi İlkokulu olarak; Günümüz dünyasının mevcut imkanlarıyla geleceğin mükemmel dünyasını oluşturacak, kendisine güvenen dürüst, ahlaki değerlere bağlı, mutlu ve özgür bireyler yetiştirmeyi. HEDEFLİYORUZ.  Öğrenci merkezli, teknolojik destekli, ekip ruhuna sahip, disiplinli ve çağdaş bir okul yaratacağımıza İNANIYORUZ.
Misyon
 Öğrencilerimizi Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuluna, vatanına ve milletine bağlılık duygusu gelişmiş, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri ile evrensel değerleri özümsemiş bireyler olarak yetiştirmek.  Gelişen, değişen başarının esas olduğu, dünyada bireysel ve toplumsal sorumluluklarını gerektirdiği gibi yerine getirebilen, kendisini gerçekleştirmiş, bedensel, zihinsel, sosyal, psikolojik ve ahlaki yönden gelişebilen mutlu, özgür, sağlıklı ve erdemli bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM (SABAH-ÖĞLEN)
07.30 - 12.20 12.30 - 17.20
KALORİFER