Okulumuz Hakkında

Merkez Gazi İlkokulu
FATİH MAH. 15 TEMMUZ ŞEHİTLER CAD. MERKEZ GAZI ILKOKULU BLOK NO 61 DİYADİN / AĞRI
(0472) 511 23 25
https://merkezgazi.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

 Bize sunulan mevcut olanaklarla; ülke geleceğinin hedeflenen dünyasını oluşturacak, kendisine güvenen dürüst, ahlaki değerlere bağlı, dilini iyi konuşabilen, kendisini ve toplumunu tanıyıp onu var eden değerlere sahip çıkan ve bu değerleri koruyan mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek. Bireysel farklılıkları görerek ama bu farklılıkları ayırt etmeden; Öğrenci merkezli, teknolojik destekli, ekip ruhuna sahip, disiplinli ve çağdaş bir okul yaratmak.

MİSYON

 Öğrencilerimizi Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuluna, vatanına ve milletine bağlılık duygusu gelişmiş, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri ile evrensel değerleri özümsemiş bireyler olarak yetiştirmek.  Gelişen, değişen başarının esas olduğu, dünyada bireysel ve toplumsal sorumluluklarını gerektirdiği gibi yerine getirebilen, kendisini gerçekleştirmiş, bedensel, zihinsel, sosyal, psikolojik ve ahlaki yönden gelişebilen mutlu, özgür, sağlıklı ve erdemli bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

0
Öğretmen :11
Öğrenci :182
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1052
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM (SABAH-ÖĞLEN)

Öğretim Şekli

İKİLİ ÖĞRETİM (SABAH-ÖĞLEN)

Ders Başlama ve Bitiş

07.30 - 12.20 12.30 - 17.20

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

HER SAAT BAŞINI 10 DK GEÇE PTT BİNASI DURAĞINDAN MİNİBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR. OKULDAN ŞEHİR MERKEZİNE İSE HER SAAT İÇİN BUÇUKLARDA SERVİS VARDIR.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİ PTT BİNASINA YAKLAŞIK 500 METRE UZAKLIKTADIR

Yerleşim Yeri Bilgisi

İLÇE MERKEZİ- FATİH MAHALLESİ KAPLICA YOLU

Sportif Etkinlikler

Satranç

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Sıfır Atık projesi, Sporumu Yapıyorum Dersime Başlıyorum Projesi, Okuma Projesi, Yarın Sizdeyiz veli ziyaretleri projesi, Okulum Çiçek Olsun Projesi, KODLAAĞRI Projesi